Menu "Biesbosch"
€ 21,50
Menu "Central" € 21,50
Soep naar keuze   Soep naar keuze  
Wiener Schnitzel   Hollandse biefstuk met Stroganoffsaus  
Coupe ijs met vruchten en slagroom   Pêche Melba  

 

Menu "Ter Steeg" € 23,50 Menu"Hyde" € 23,50
Gerookte ham met meloen   Cocktail van grapefruit en surimikrab  
Varkenshaas met champignonroomsaus   Gegrilde moot zalm met dillesaus  
Dame Blanche   Sorbet  

 

Menu"Merwesteyn" € 28,50 Menu"Zeeland" € 28,50
Cocktail Monica, kip,selderij, mandarijn en walnootsaus   Tartaar van verse tonijn  
Runderbouillon met room in glas geserveerd   Romige kreeftensoep in glas geserveerd  
Duet van gebakken varkenshaas en ossenhaas met een fijne pepersaus   Gebakken kabeljauwfilet met kruidenkorst en hollandaisesaus  
Ananastaartje met vanilleroomijs   Gevulde soesjes met vanilleijs, gele room en karamelsaus  

 

Menu "Vondel" € 32,50 Menu "Versailles" € 32,50
Carpaccio van ossenhaas   Carpaccio van verse zalm  
Ossenstaartbouillon met kruidenroom in glas geserveerd   Courgettesoep met krab  
Spoom   Spoom  
Gegrilde entrecote met rode wijnsaus en sjalotjes   Gebakken tongfilet met een fijne kreeftensaus  
Grand dessert ( parade van diverse soorten desserts)   Grand Dessert ( parade diverse soorten desserts)  

 

Huwelijksmenu

 

De organisatie van uw huwelijksdag is een grote zorg, wij willen u graag helpen deze dag voor u en

uw partner onvergetelijk te maken, zodat alles naar uw wens tot in de perfectie is georganiseerd.

Restaurant "Wantijpaviljoen" heeft daarom speciaal voor u een perfect "HUWELIJKSMENU" samengesteld.

Naast de perfecte combinatie, smaak en presentatie van de gerechten komen de symbolen die met het

huwelijk te maken hebben naar voren in de verschillende menugerechten.

Zoals hierboven beschreven zal het huwelijk als een rode draad door dit menu lopen.

Dit menu is er uiteraard ook voor meerjarige bruidsparen. Prijs huwelijksmenu per persoon € 29,50.  
 
Assiette 'Amoureuse'  
Roosjes van gerookte Serranoham op een frisse salade van meloen                                                                  
Consommé 'Fiancailles'  
Runderbouillon met een garnituur van groenten in hartvorm  
Boisson 'Cérémonieux" 
Spoom met passie gemaakt  
Filet de porc 'Promesse de mariage'  
Médaillons van varkenshaas vergezeld van een rozemarijnsaus en met hartjes van aardappeltaart  
Glace 'Célébration'  
Vanille en aardbeienijs met slagroom,een trouwboekje van marsepein, en begeleid door vers fruit 

 

Gerechtensuggesties.

 

Wij hebben een aantal menu's voor u samengesteld, hierbij zijn wij uitgegaan van gezelschappen  vanaf 10 personen. De menu's en gerechten moeten  tevoren aan ons worden doorgegeven aangezien wij deze gerechten niet op voorraad hebben. Indien u dieet- of allergiewensen heeft kunt u dit aan ons opgeven. Deze gerechten kunt u niet op de dag zelf bestellen, dan is onze à la carte kaart beschikbaar.
 
Koude voorgerechten
 
Carpaccio van ossehaas met rucola, geroosterde pijnboompitten en gedroogde tomaat € 9,75
Bonbon van gerookte zalm en Noorse garnalen met een fijne dressing € 9,75
Carpaccio van gemarineerde verse zalm € 9,75
Cocktail van krab met cocktailsaus en crème fraîche € 10,50
Palet van gerookte zalm, garnalen en rivierkreeftjes € 9,75
Garnalencocktail van Hollandse garnalen dagprijs
Coctail Monica (kip,appel,selderij en een walnoot dressing) € 6,75
Gerookte Serranoham met meloen en sinaasappel € 8,00
Vitello Tonnato, dun gesneden kalfsvlees met een saus van tonijn € 8,75
Salade met gefrituurd geitenkaasje, asperges en zongedroogde tomaten € 8,75
 
Soepen (incl. stokbrood en kruidenboter)
 
Italiaanse tomatensoep met pesto en room € 6,50
Heldere groentesoep € 6,50
Krachtige runderbouillon met sherry en paddenstoelen € 6,50
Heldere ossenstaartsoep met kruidenroom in glas geserveerd € 6,50
Gebonden champignonroomsoep € 6,50
Heldere kippenbouillon met garnituur € 6,50
Uiensoep met garnituur € 6,50
Mosterdsoep met garnituur € 6,50
Courgettesoep met gerookte zalm en room € 7,50

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood of toast, boter en kruidenboter.  

 

Warme voorgerechten
 
Gebraden eendenborst op een bedje van zuurkool met portsaus € 11,00
Spies van paprika, ui, courgette en kaas (vegetarisch) €  7,50
Groentenquiche met gembersaus (vegetarisch) €  7,50
Scampi's met chutney en kerriesaus €  9,50  
Tongrolletjes met zalm gevuld en een witte wijnsaus €  9,50
Gebakken champignons met fijne kruiden (vegetarisch) €  7,50
Bladerdeegpasteitje met kalfsragôut en bospaddenstoelen €  7,50

 

Vleesgerechten
 
Gebakken varkenshaas met een saus naar keuze € 17,00
Gebakken ossehaas( tournedos) met een saus naar keuze € 19,50
Runderentrecôte gemarineerd met een rode wijnsaus en sjalotjes € 19,25
Mixed Grill van diverse vleessoorten € 19,50
Ossenhaasmédaillons met spek omwikkeld en een rode wijnsaus € 18,50
Cordon Bleu gevuld met ham, kaas en een roomsaus € 14,50
Gepaneerde Wiener Schnitzel € 13,50
Surf en turf van ossenhaas en gamba's € 21,00
Duet van ossenhaas en varkenshaas met een roze pepersaus en garnituur € 18,50
Varkenshaassaté met garnituur € 14,50

 

Visgerechten
 
Gepocheerde tongfilets gevuld met zalm en hollandaisesaus € 18,50
Gegrilde moot zalm met een dillesaus € 17,50
Spies van scampi's met knoflooksaus € 15,50
Gebakken Atlantische tongfilets met garnalen, paprika en champignons € 18,50
Gegrilde zeebaars met gamba's en een kreeftensaus € 18,50
Gepocheerde zalm met mango en een honing-mosterdsaus € 17,50
3 Sliptongen in roomboter gebakken met remouladesaus € 18,50
Gebakken- en gegratineerde kabeljauwfilet met hollandaisesaus € 18,50

 

De hoofdgerechten worden geserveerd op verse groente en begeleid door een aardappelgarnituur.

Uiteraard kunt u in overleg met onze chef-kok uw wensen kenbaar maken. Tevens hebben wij diverse kindermenu's en

dieet- of vegetarische menu's.  

 

Nagerechten
 
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom (Dame Blanche) € 6,00
Coupe Wantij, 3 soorten sorbetijs, vers fruit en gesuikerde amandelen € 6,50 
Crèpes Suzettes (flensjes met vanilleijs en een Grand Marniersaus) € 7,50 
Huisgemaakte zachte zeezout-cranberry nougat met ijs en slagroom € 6,50
Vanilleroomijs met warme kersen en slagroom € 6,50  
Omelette Siberienne met vuurwerk € 7,50
Pêche Melba, vanille-ijs met perzik, frambozensaus en slagroom € 5,50
3 Gevulde soesjes met vanilleroomijs en karamelsaus € 7,25
Sorbet, ouderwetse vruchtensorbet € 5,50
Warm appeltaartje met vanillesaus en vanille-ijs € 7,25
Grand dessert (parade van diverse soorten nagerechten) € 8,50

 

Walking dinner 

Probeert u eens ons z.g. "Walking Dinner" , dit diner in ongedwongen sfeer heeft een groter aantal gangen, echter geen grote porties, maar kleine verfijnde gerechten welke niet aan tafel hoeven te worden geserveerd. De gerechten worden zowel zittend als staand door ons uitgeserveerd .

Wij hebben al enkele complete diners voor u samengesteld, maar uiteraard kunt u ook zelf uit onderstaande gerechten een “walking dinner” samenstellen.

 

Walking Dinner "Nijmegen"
€ 36,00
Walking Dinner "London"
€ 40,00
Trio baguette: filet Americain, gerookte kip en brie € 6,00 Gerookte kip met zongedroogde tomaten € 6,50
Runderbouillon met kruidenroom € 5,50 Serranoham met perzikencompote € 4,00
Tongrolletje met witte wijnsaus € 7,50 Kokos kippensoep met kerrieroom € 4,00
Spoom van whisky, honing en vanille-ijs € 4,00 Spoom van meloen, bruine rum en passievrucht € 4,00
Rolleaux van varkenshaas en parmaham met ketjapsaus €10,50 Saltimbocca van ossenhaas, uitjes, basilicum en rode portsaus € 12,50
Petit grand dessert € 7,50 Kaasterrine met notenbrood en olijftapenade € 4,50
    Dessertbuffet  € 11,50

                                 

 

Walking Dinner "New York"
€ 45,00
   
Gerookte eend met paté € 7,50 Quiche van spek en uien geserveerd met paddestoelen € 4,00
Zalmrozet met een scampi en kruidenkaas € 7,00 Spoom van limoenen en wodka € 4,00
Pasteitje van boerenham, ei en kerrieragout € 4,00 Zeewolf met spek, geserveerd met rode wijnknoflooksaus € 7,25
Fazantenbouillon met sinaasappelroom € 4,00 Dessertbuffet "Glace" € 12,50 

 

MENUSUGGESTIES

 

Wij hebben een aantal menu's voor u samengesteld, hierbij zijn wij uitgegaan van gezelschappen  vanaf 10 personen.

De menu's en gerechten moeten  tevoren aan ons worden doorgegeven aangezien wij deze gerechten niet op voorraad hebben.

Indien u dieet- of allergiewensen heeft kunt u dit aan ons opgeven. Deze gerechten kunt u niet op de dag zelf bestellen, dan is onze à la carte kaart beschikbaar.Het door u opgegeven aantal personen zal worden doorberekend, u kunt de aantallen tot 3 dagen voor aanvang wijzigen

 

Download hier het pdf bestand: